Interieur

Batibouw 2015: Beton tot in de kleinste hoekjes van het huis

Batibouw 2015: Beton tot in de kleinste hoekjes van het huis
Niko
Op Batibouw 2015 presenteert Niko in Paleis 9, stand 205, een nieuwe schakelaar met beton-look. De schoonheid van beton wordt vandaag doorgetrokken tot in de kleinste details. Niet alleen is beton populair als tijdloos bouwmateriaal, ook interieuritems als pennenhouders en lampenkappen voeren we vandaag uit in dit materiaal. Tijd voor Niko om aan zijn strakke Pure-reeks een schakelaar met beton-look toe te voegen.

Niko Pure concrete heeft alles in zich om uit te groeien tot een klassieker. Met zijn neutrale grijze kleur past de schakelaar goed bij zowat elke tint. Inspiratie nodig? Probeer de combinatie eens uit van Niko Pure concrete met de kleuren van het jaar 2015: Copper Blush, gekozen door verfspecialist Levis, of Marsala van kleurspecialist Pantone.

Batibouw 2015: Beton tot in de kleinste hoekjes van het huis

Niko pure weathered steel
Niko pure weathered steel
Niko heeft drie lijnen schakelaars: Original, Intense en Pure. Die laatste staat voor pure vormen en materialen. Het voorbije jaar breidde het assortiment uit van 10 naar 22 varianten, waarbij je kunt kiezen uit schakelaars zoals bamboo, Bakelite® en weathered steel. De nieuwe ontwerpen werden gekozen na een marktonderzoek bij 570 consumenten, architecten en interieurarchitecten. Een schakelaar met beton-look scoorde hoog in het onderzoek.

Niko Pure concrete

  • Beschikbaar in vijf varianten: enkelvoudig, dubbel horizontaal en verticaal, en drievoudig horizontaal en verticaal
  • Is 100% compatibel met Niko-materiaal van na 2006, dus makkelijk te vervangen bij verandering van het interieur

Ook interessant