Domotica

Batibouw 2014: domotica voor iedereen

Batibouw 2014: domotica voor iedereen
Brainbox
Op Batibouw 2014 stelt Brainbox zijn gloednieuwe controlescherm Z41 Touch Panel voor. Dit aanraakscherm van de nieuwste generatie is volledig in kleur en dankzij een app vanop afstand toegankelijk via een smartphone. De gebruiker kan niet alleen “scenario’s” programmeren voor de verschillende ruimtes van de woning en het elektriciteits- en sanitairverbruik van de woning in reële tijd weergeven, maar hij kan ook de historiek ervan raadplegen of verlichtingen bedienen (en nagaan of ze wel degelijk zijn ingeschakeld).

Het Z41 Touch Panel omvat een geïntegreerde schemerschakeling waarmee men de ventilatiesnelheid (GMV) kan bepalen. Bovendien voorziet het in tal van volledig door de gebruiker te programmeren commando’s, zoals de functies « exit/home », « opstaan/slapengaan », en aanwezigheidssimulatie, automatische temperatuur of ventilatiesnelheid verlaging, wanneer men het huis verlaat. Tot slot is het Touch Panel uitgerust met een waakmodus waarmee men het nachtlampje of de radio kan aanzetten.

Deze domoticakit is volledig vanop afstand t oegankelijk, zonder abonnement of supplement. Hij wordt dit jaar op Batibouw in première voorgesteld aan het grote publiek.

Brainbox Z41 Touch Panel

Domotica met Brainbox

Voortaan is het mogelijk om in één handomdraai alle installaties van de woning te beheren. De nieuwste domoticatechnologieën verhogen niet alleen het comfort, maar verminderen ook het energieverbruik.

Bij Brainbox is dit concept alomtegenwoordig. Het bedrijf heeft beslist aan de KNX-normente voldoen om zijn klanten meteen de beste oplossing te bieden.

KNX is geen merk of product, maar een norm die ervoor zorgt dat verschillende elementen die op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken hebben toch onderling kunnen communiceren en met elkaar kunnen worden verbonden. KNX is de essentiële referentie voor iedereen die zijn woning met domotica wil uitrusten. De KNX norm werd twintig jaar geleden geïntroduceerd en wordt nu gehanteerd door fabrikanten over de hele wereld. KNX staat inmiddels voor een netwerk van meer dan 300 leveranciers (fabrikanten) die ervoor gekozen hebben om hun producten onderling met elkaar te kunnen verbinden. Het is dus een uitermate veilig en sterk kwaliteitslabel dat de beste referenties kan voorleggen.

Brainbox op Batibouw 2014

U vindt Brainbox op Batibouw 2014 in Paleis 9, stand 305

Ook interessant