Dossier Batibouw

Batibouw 2014: Win uw gratis Eco-brick gevel

  BE   20 januari 2014 Bron: Wienerberger
Batibouw 2014: Win uw gratis Eco-brick gevel
Eco-brick Atlas - Cipolat Architecture
Tijdens Batibouw 2014 lanceert Wienerberger diverse nieuwe kleuren voor de Eco-brick. De gevelsteen voor meer isolatie en woonruimte krijgt zo nog meer uitstraling. De gekende Eco-brick, geliefd bij (ver)bouwers die zweren bij een sprekende gevel en een grotere energiezuinigheid, biedt nu nog meer esthetische troeven dankzij de introductie van diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel.

Het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn

De Eco-brick hoeven wij u niet meer voor te stellen. Deze gevelsteen is lichter en 3,5 cm smaller dan een traditionele gevelsteen en neemt daardoor 30% minder ruimte in. Daardoor beschikt u over meer ruimte om te isoleren of meer woonruimte. Heel interessant als u streeft naar een laag E-peil of naar een nog energiezuinigere renovatie bij na-isolatie langs de buitenzijde. Om levenslang een mooie winst op uw energiefactuur te boeken, hoeft u geen binnenruimte op te offeren of een extra dikke wand te creŽren.

De Eco-brick is niet alleen smaller maar ook lichter. Daardoor is er minder energie nodig voor de productie en het transport. Bovendien wordt de gevelsteen in het nieuwe kleurengamma lokaal vervaardigd met plaatselijke grondstoffen. Daardoor is kiezen voor de Eco-brick ook een keuze voor een gezonder leefmilieu. Ook biedt de lichtere steen voor de plaatser een groter gebruiksgemak.

Maar kiezen voor de Eco-brick is voor alles kiezen voor een woning met een sterke uitstraling. Met de introductie van de nieuwe kleuren is een Eco-brick beschikbaar voor elke stijl en voor elk gewenst kleurenpallet.

Speciale Batibouw actie: Win uw gratis Eco-brick gevel

Naar aanleiding van Batibouw introduceert Wienerberger een nieuwe reeks Eco-brick gevelstenen en organiseert de fabrikant van hoogwaardige keramische bouwmaterialen en concepten ook een wedstrijd waarbij u uw gratis Eco-brick gevel kunt winnen. GeÔnteresseerd? Kom dan zeker langs op stand 309 in hal 5 van Brussels Expo.

Voor meer info: www.wienerberger.be

Eco-brick Atlas - Cipolat Architecture
Eco-brick Atlas - Cipolat Architecture

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo