Nieuwbouw

Ballast Nedam start bouw Groenendael -Vleuterweide

Ballast Nedam is gestart met de bouw van 38 twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen in het project Groenendael te Vleuterweide - Leidsche Rijn. De woningen zijn ontworpen door Kokon Architectuur & Stedenbouw uit Rotterdam. De ontwerpen hebben een homogene uitstraling door het gebruik van één kleurtint voor het gevelmetselwerk, de keramische dakpannen en de gevelbeplating. Dankzij het gebruik van een aardse kleur, terracotta, ontstaat er een mooie harmonie tussen de woningen en het park. De prijzen variëren tussen € 359.000,- v.o.n. en € 454.000,- v.o.n.

Groenendael

De 38 woningen liggen middenin een prachtig landschapspark en zijn gesitueerd aan het water. De succesvolle verkoop is gestart in november 2010 via Beumer Garantiemakelaars en Waltmann Makelaars. In Groenendael zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar.

Vleuterweide- Leidsche Rijn

Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij participeert in de Gemeenschappelijke Exploitatiemaatschappij Vleuterweide (GEM Vleuterweide). Vleuterweide is een gebiedsontwikkeling van circa 6.000 woningen en verschillende cultuurmaatschappelijke functies aan de rand van Leidsche Rijn. De wijk is verdeeld in zes deelgebieden met ieder een eigen identiteit, die past in het bestaande landschap en aansluit op bijzondere elementen in de omgeving. De totale opgave van Ballast Nedam bestaat uit 1.100 woningen in zes deelgebieden.