Baksteenfabrikant Vandersanden Group neemt verkooppartner UK over

  BE   9 november 2016 Bron: Vandersanden Group
Baksteenfabrikant Vandersanden Group neemt verkooppartner UK over
Voortaan zal de Limburgse baksteenfabrikant Vandersanden Group zijn producten rechtstreeks verkopen op de UK markt. Het familiebedrijf heeft met zijn UK-partner Hoskins Brick een akkoord bereikt tot overname. Vandersanden Group is al meer dan 20 jaar actief op de UK markt. Het Engelse familiebedrijf Hoskins Brick was al die tijd hun verkooppartner. Nu bezieler Alan Hoskins recent op pensioen is gegaan, en zijn zoon Rob Hoskins te kennen heeft gegeven dat hij andere uitdagingen wil aangaan, is een overname de volgende logische stap.

Voor Vandersanden Group is deze overname een waardevolle investering. Hoskins Brick is immers een verkoopkantoor met een sterke marktkennis, logistieke knowhow en gedreven personeel. Beide organisaties zijn familiebedrijven en dragen dezelfde kernwaarden. Vandersanden Group creŽert al jaren intern een draagvlak voor innovatie, klantgerichtheid en optimale klantenservice. Zo blijft de producent altijd zoeken naar nieuwe baksteenontwikkelingen en -oplossingen, rekening houdend met de noden en wensen binnen de nationale en internationale bouwmarkt. Dankzij deze overname kan Vandersanden Group haar verdere groei op de Engelse markt verwezenlijken. Voorlopig nog onder de noemer Hoskins Brick, maar op termijn volledig geÔntegreerd als Vandersanden Group UK. Het Engelse verkoopkantoor telt 16 medewerkers. Zij behouden hun job en blijven instaan voor een kwalitatieve klantenservice.

Vandersanden Group beschikt, dankzij meer dan 80 jaar ervaring, over een uitstekende expertise in de productie van handvormgevelstenen en baksteentoepassingen. De producent is Belgisch marktleider en ťťn van de grootste familiale baksteenfabrikanten op de internationale bouwmarkt. Vandersanden Group realiseerde al tal van grote projecten in de UK. Zo is het prestigieuze project ďEmbassy GardensĒ in Londen gebouwd met meer dan ťťn miljoen Vandersanden gevelstenen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo