Badkamers

Badmat van zijdezachte zeestenen

Badmat van zijdezachte zeestenen
Aquanova introduceert dit voorjaar weer een aantal beeldschone accessoires voor de badkamer. Een van de modekleuren van de collectie Lente-Zomer 2018 is Ocean Blue. Deze zachte kleur blauw ademt een subtiele en frisse atmosfeer. Aquanova biedt hierin een rijke keuze uit accessoires, trendy badhanddoeken en zijdezachte badmatten om zo je eigen zomerse stijl in de badkamer te creëren. Mooi te combineren met wit en lichtgrijs.

Badmat Rocca

De badmat Rocca is gemaakt van zijdezachte zeestenen. Niet van echte te onderscheiden, totdat je eroverheen loopt. Een genot aan je voeten dankzij het velours dat voor deze mat is gebruikt. De Rocca badmat is handgemaakt en heeft een luxe uitstraling door de zachte glans van het velours. Een echte eyecatcher die warmte en comfort toevoegt aan badkamers die strak ogen.

Badjas Viggo

Viggo is een sportieve badjas van 100% organisch katoen en voorzien van een speelse wafelstructuur. De badjas trek je aan na een verkwikkende douche of saunasessie en is lang draagbaar in zomer en winter. Dankzij de tafelstructuur is de badjas lekker snel droog.

Badmat van zijdezachte zeestenen

Vita Accessoires

De Vita collectie met glanzende accessoires van stoneware zorgt voor een elegante uitstraling en een fris gevoel in de badkamer. De vormgeving is strak met veel finesse. De zeepdispenser en wc-borstelhouder zijn voorzien van duurzaam roestvrijstaal.

Badhanddoeken London

Het luxe badtextiel London voelt lekker dik en zijdezacht aan en heeft een mooie glans. De badhanddoeken zijn gemaakt van Egyptisch katoen, dus bijzonder stevig, maar niet te zwaar.

Ona Accessoires

De badkameraccessoires van de Ona Collectie hebben een tijdloos design. De subtiele vormen en kleuren geven een finishing touch aan je badkamer. Het materiaal is gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden. De pedaalemmer Ona heeft een metallic coating in Ocean Blue en is een stijlvolle toevoeging aan badkamer of keuken.

Badmat Mauro

De badmat Mauro voelt heerlijk zacht aan je voeten! Hij is gemaakt van 100% micro-polyester wat een optimaal comfort aan je voeten geeft en is voorzien van een sterke antislip laag.

Ook interessant