Interieur

Badderen op Jaarbeurs Utrecht

Zin in een nieuwe badkamer? Andere verwarming of een kraan nodig? Of gewoon nieuwsgierig wat er allemaal op badkamergebied op de markt is? Je kunt je hart ophalen op de beurs 'Baden in Holland', die aanstaand weekend in het gehele Jaarbeurscomplex in Utrecht wordt gehouden.

De publieksbeurs 'Baden in Holland' is gekoppeld aan de tweejaarlijkse vakbeurs voor Verwarming, Sanitair en Klimaatbeheersing (VSK), de belangrijkste vakbeurs in Nederland voor installateurs. Op de publieksdagen, die op 14 en 15 februari gehouden worden, wordt het neusje van de zalm op sanitairgebied gepresenteerd. Fabrikanten tonen hun nieuwste producten.

Publiekstrekkers

Daarnaast zijn er onder andere nog een aantal extra publiekstrekkers, waaronder de 'Ontwerpfabriek'. Neem maten en wensen mee voor je nieuwe badkamer, want sanitaire specialisten en architecten staan klaar om je te helpen met het ontwerpen van je droombadkamer. Niet overtuigd van de tekening? Op ware grootte wordt je badkamer met grote kunststof badkamermeubelen nagebouwd, zodat je de ruimte ook kunt 'voelen'.

Is het te druk bij de 'Ontwerpfabriek', dan kun je ook bij de twaalf exposanten langs de 'Ontwerproute' terecht. Ook daar zitten ontwerpers voor je klaar om je te adviseren bij de inrichting van je ideale badkamer. Het paviljoen 'De Warme Badkamer' bevat alles op het gebied van verwarming. Maar ook is er na de hittegolf van vorig jaar een nieuw paviljoen 'I'm cool' op de beurs ingericht met de nieuwste trends op het gebied van airconditioning. Leuk is ook de ruimte die ingericht is door jonge ontwerpers. Studenten van de Hogeschool van Aken in Duitsland zijn aan het experimenteren geslagen en dat staat altijd borg voor onverwachte en spectaculaire prototypes.

'Baden in Holland' is zaterdag 14 februari geopend van 9.30 tot 18.00 uur, zondag 15 februari, van 9.30-17.00 uur. Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Info: www.badeninholland.nl.