Interieur

Baan Meubelen houdt open dag voor stylisten

Baan Meubelen heeft een open dag speciaal voor stylisten gehouden. Zij kregen een rondleiding door de fabriek en showroom en konden workshops volgen, waarin materiaalkennis centraal stond. De meubelfabriek uit Waddinxveen wilde met dit initiatief een bijdrage leveren aan de professionalisering van de stylist en tegelijkertijd het eigen aanbod onder hun aandacht brengen. De open dag werd door bijna 100 stylisten bezocht.

Volgens Baan groeit de rol van stylisten binnen de verkoopketen. Zo is huisstylist Ron Veldhuysen nauw betrokken bij de ontwikkeling van en styling rondom nieuwe producten. Hoewel door sommige partijen sceptisch naar stylisten gekeken wordt, zeggen directeuren Ton en Mirande Baan dat deze groep niet te negeren is. `Steeds meer consumenten vragen tegenwoordig interieuradvies bij een stylist. De interieurstylist is voor Baan dan ook een steeds belangrijkere doelgroep.`

Naast de stylistendag heeft Baan zijn aanbod gepresenteerd in het ETC in Culemborg, op het HTC in Nieuwegein en op de Woonbeurs Amsterdam. Baan bestaat dit jaar 75 jaar en is uitgegroeid tot een zitmeubelfabrikant met een internationale klantenkring. De stylistendag maakte deel uit van het feestprogramma ter ere van het jubileum, maar vanwege het succes is de meubelfabrikant van plan deze dag regelmatig terug te laten komen.

Gebaseerd op: Meubel