Interieur

BNI-prijs 2011

Elk jaar biedt de BNI pas afgestudeerde interieurarchitecten de kans zich op landelijk niveau te presenteren en mee te dingen naar de BNI-prijs. Het doel van de prijs is interieurarchitecten te stimuleren kwalitatief sterke ontwerpen te maken. De BNI-prijs is dé aanmoedigingsprijs voor jonge, talentvolle interieurarchitecten.

De uitreiking van de BNI-prijs 2011 vindt plaats op 29 september bij Kembo in Veenendaal. De jury bestaat uit juryvoorzitter Odette Ex (interieurarchitect en creatief directeur Ex Interiors), Peter van Kester (designjournalist, curator en adviseur) en Gilian Schrofer (ontwerper en creatief partner Concern).

Uitreiking

16.30 ontvangst
17.00 welkom door dagvoorzitter en cabaretier Hester Macrander
17.10 genomineerden aan het woord
17.45 interview met Bram Vromans, BNI-prijswinnaar 2010
18.00 uitreiking BNI-prijs door juryvoorzitter Odette Ex
18.30 feestelijke afsluiting met aperitief en muziek

Workshops

Om 13.45 uur start een extra programma dat geschikt is voor de jaarlijks vereiste bij- en nascholing. Ook voor aankomend (interieur)architecten is het programma interessant.

De middag is ingedeeld in twee rondes van elk drie workshops:

• Marketing & PR door Mike Verhulsdonk
• Bouw Informatie Model door Cees van Ancum
• Social Media door Matthijs Hazeleger

Elke workshop staat voor 45 minuten scholing. Aanmelden is verplicht.

Informatie

Expositie
De genomineerde ontwerpen worden van 16 tot 29 september tussen 10.00 en 17.00 uur tentoongesteld in de showroom van Kembo.

Uitreiking
Datum: 29 september 2011
Tijd: 16.30-19.00 uur

Workshops
Datum: 29 september 2011
Tijd: ontvangst 13.45 uur

Locatie
Kembo, Koningsschot 55, 3905 PR Veenendaal, www.kembo.nl

Aanmelden
Tot 22 september kun je je aanmelden voor de uitreiking en de workshops.

Informatie
Saskia Daalmans (Kembo), saskia.daalmans@kembo.nl, 0318.544444

Sponsors
Kembo
Leoxx

BNI

De BNI is de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieur- architecten in binnen- en buitenland. Ruim vierhonderd interieurarchitecten zijn lid van de BNI. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben de vereiste praktijkervaring. Opdrachtgevers die met een BNI-lid in zee gaan, kunnen vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten. Een BNI-interieurarchitect is een professional.