Vastgoed

BIK Woningen opent nieuwe kijkwoning (fotospecial)

Zondag 15 april opent BIK Woningen haar nieuwe kijkwoning in het Vlaams-Brabantse Boortmeerbeek voor het grote publiek. Deze nieuwe kijkwoning vormt een mooie uitbreiding bij de 5 reeds bestaande kijkwoningen waar potentiële klanten kunnen kennismaken met de werkwijze van BIK.

Uitgekiende indeling
De woning werd ontworpen door architect Joel Wynants van het architectenbureau Archi Joma. Het resultaat is een karaktervolle landelijke pastoriewoning geworden met een prachtig zicht op de Dijleboorden.

Wat deze nieuwe kijkwoning bijzonder maakt is het harmonieus gebruik van kwaliteitsvolle materialen en het doordacht ontwerp rekening houdend met de helling van het perceel grond waarop de woning gebouwd werd.


Bekijk de uitgebreide fotospecial van deze kijkwoning

Wanneer we de woning betreden komen we in de centrale inkom met toilet, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. Deze laatste is zuidgeoriënteerd zodat de nodige lichtinval gegarandeerd is.

Via de oostgerichte keuken, waar je volop kan genieten van de ochtendzon, kom je in de gelijkvloerse garage met toegang tot de kelder. Door de aanwezigheid van grondwater werd de woning volledig onderkelderd. Bij BIK Woningen worden alle kelders in gewapend beton uitgevoerd. Via de inrit achteraan is er zelfs mogelijkheid een tweede wagen te parkeren in de kelder.

De bovenverdieping is ingedeeld in een linker- en rechtervleugel. Deze worden van elkaar gescheiden door een ruime nachthall. Links bevindt zich de grote slaapkamer met dressing, rechts een 2de kamer en een bureau dat ook kan ingericht worden als derde kamer. Centraal achteraan tenslotte is er een ruime badkamer met ligbad en douche.



Betaalbare, charmante vormgeving
De woning is een uitgebalanceerde mix tussen betaalbaarheid en esthetiek, dat merkt u zowel buiten als binnen. De puntgeveltjes in de voorgevel, de dakkapel achteraan en het overdekt terras geven aan deze woning een charmant karakter. Details zoals de onderverdelingen in de glaspartijen en de balustrade aan de raamopening boven zorgen voor een extra sympathieke look.

Verder blinkt deze woning uit door haar kostprijs. Vanaf €205.000 (excl kosten en BTW) kan je deze al bouwen op uw perceel.

De kijkwoning praktisch
De kijkwoning is te bezichtigen vanaf zondag 15/4 van 14 tot 18u. Daarna is ze elke 1ste en 3de zondag van de maand te bezichtigen, behalve op feestdagen, tijdens verlengde weekends en tijdens juli en augustus.

Bekijk de uitgebreide fotospecial van deze kijkwoning. Klik hier.