Interieur

B-DECOoh! Open Door Days verwelkomt enthousiaste exposanten

Drie dagen, één kader voor innovaties, kwaliteit, exclusiviteit en feestelijk entertainment. Het spreekt duidelijk heel wat professionals uit de binnen- en buitendecoratie aan. Momenteel loopt het storm bij de inschrijvingen. De B-DECOoh! Open Door Days zijn dan ook hét productgeoriënteerde ontmoetings-, aankoop- en inspiratieplatform voor merken, fabrikanten en vakmensen uit de sector.

Exposanten die erbij willen zijn op 2, 3 en 4 september 2012 en zich nog niet inschreven, moeten snel zijn. Paleis 5 van de Heizel loopt gestaag vol, met een actuele bezettingsgraad van reeds 90%. Concreet vertaalt zich dat nu al in meer dan 110 gemotiveerde exposanten die kiezen voor één van de modulaire boxen om hun innovatieve producten in de schijnwerpers te plaatsen.

Gevarieerde staalkaart
De organisatoren zien nu al een mooie mix van exposanten in de categorieën Decoration, Design, Gifts en Flowers. Daar zijn heel wat vertrouwde namen bij, maar ook nieuwe deelnemers die geloven in de innovatieve weg die B-DECOoh! Open Door Days resoluut is ingeslagen.
We doen een greep uit de bevestigde inschrijvingen en noemen alvast deelnemers als Serax maison d’être, Aerts, Heembloemex Deco, Riverdale, Esschert Design en Pomme-Pidou. Hun klanten en die van de nog vele andere exposanten mogen binnenkort een uitnodiging in de brievenbus verwachten voor een bezoek aan de exclusieve B-DECOoh! Open Door Days, met aantrekkelijke salonvoorwaarden, promoties, bezoekerswedstrijden en een feestelijk entertainmentprogramma in de Patio.

B-DECOoh! Open Door Days vindt plaats op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september 2012 in paleis 5 en de Patio van de Heizel. Op zondag en maandag zijn de deuren open van 11u00 tot 21u00, op dinsdag van 10u00 tot 16u00.
B-DECOoh! Open Door Days is enkel op uitnodiging toegankelijk voor professionals in binnen- en buitendecoratie.