Interieur

Armani Residences: raffinement overstijgt alle trends

Residences by Armani/Casa is een nieuwbouwproject van 56 verdiepingen in Sunny Isles Beach (Florida) waarin 308 exclusieve residenties ondergebracht werden. De toren wordt omringd door prachtig vormgegeven tuinen die het signatuur dragen van de gerenommeerde landschapsarchitect Enzo Enea. Daarnaast biedt het natuurlijk ook spectaculaire verzichten op de oceaan.

De moderne glazen toren is een ontwerp van César Pelli. Het gebouw lijkt wel te versmelten met het heldere water van de Atlantische Oceaan. Via de transparante terrassen heb je het gevoel dat je zo het water in kunt lopen. Ieder detail van dit adembenemend architecturaal pareltje draagt bij tot een optimaal ruimtelijk gevoel.

Georgio Armani nam zowel de inrichting van het penthouse als van enkele openbare ruimtes voor zijn rekening. Met zijn bekend kleurenpalet in zachte tonen en sensuele texturen en creëerde hij onder andere ook in de lobby een verfijnde elegantie. Geheel volgens de stijl van de meester ademen alle Armani/Casa ruimtes binnen dit gebouw tijdloos raffinement uit.

Armani Residences: raffinement overstijgt alle trends

“ELEGANCE IS NOT ABOUT BEING NOTICED, IT’S ABOUT BEING REMEMBERED.” - GIORGIO ARMANI

Bekijk meer mooie foto's en laat u inspireren op Imagicasa.be.

Ook interessant