Architectenorganisatie NAV zet 1750ste lid in de bloemetjes

  BE   20 april 2006 Bron: NAV
Donderdagnamiddag 13 april werd arch. Paul Vandenbussche van Teema Architectengroep door NAV in de bloemetjes gezet. Zijn lidmaatschap is dan ook het 1750ste. NAV, De Vlaamse Architectenorganisatie, is daarmee veruit de grootste beroepsfederatie van architecten in Vlaanderen en kan nu reeds een stijging noteren van ruim 15%

NAV verwelkomde Teema Architectengroep uit Antwerpen zopas als kersvers lid. Teema is een beloftevol kantoor met ruim 10 medewerkers dat zich toelicht op verfrissende architectuur in verschillende segmenten.

Pas eind juni sluit NAV zijn ledenwerving voor 2006 af, maar dit belet niet dat men nu reeds een ledenaangroei van ruim 15% kan noteren. NAV plukt hiermee verder de vruchten van zijn professionalisering die een 5-tal jaar terug werd ingezet. “Het beroep kent grote uitdagingen”, aldus voorzitter Van Hecke: “Het is dan ook niet toevallig dat meer en meer architecten de weg vinden naar een beroepsorganisatie. NAV wil zich dan ook verder toeleggen op een uitbreiding van zijn dienstverlening”. Achter de schermen werkt de organisatie ondertussen verder aan nieuwe voordelen, administratieve ondersteuning en een uitbreiding van zijn activiteitenprogramma.

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo