Anton Schalken in dienst als directeur ontwikkeling bij Blauwhoed

  NL   28 mei 2019 Bron: Blauwhoed Verstuur
Anton Schalken in dienst als directeur ontwikkeling bij Blauwhoed
Anton Schalken (51) is per mei in dienst getreden bij Blauwhoed als directeur ontwikkeling. Blauwhoed breidt met zijn komst het directieteam uit. De projectontwikkelaar maakt zich op deze manier toekomstproof en speelt in op een veranderende markt. Als directeur ontwikkeling is Anton verantwoordelijk voor het proces van (uit)ontwikkelen tot realisatie van projecten. Hij werkt nauw samen met de directeur wonen, Eltjo Bouwman, die zich met de komst van Anton kan focussen op de voorkant van het ontwikkelproces en zo de portefeuille voor de toekomst veilig kan stellen. Anton werkte ruim 18 jaar in verschillende functies bij projectontwikkelaar AM, waarvan ruim 10 jaar in leidinggevende functies.

“Mijn kwaliteit om mensen samen te brengen en zo tot het beste resultaat te komen, komt goed tot zijn recht bij een organisatie als Blauwhoed waar mensen centraal staan. Daarnaast breng ik een prettig dosis realisme mee, die ik inzet voor de planning en budgetten in projecten en voor het realiseren van strategische doelstellingen.”

Blauwhoed richt zich als marktmakende ontwikkelaar op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. Het bedrijf ontwikkelt projecten in co-creatie, klanten worden vroegtijdig betrokken in het ontwikkelproces. De ontwikkelaar is actief in de vier grote steden en de gemeentes daaromheen met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo