Dossier Batibouw 2012

Adhoco domotica gat in de markt voor installateurs

6 januari 2012 Bron: Adhoco
Domotica installeren in bestaande woningen, zonder hakken en breken en zonder programmeerwerk. Vanaf nu kan iedere installateur in ieder mogelijk woonhuis met domotica aan de slag, zonder hulp van een system integrator. De recente introductie van Adhoco in de Benelux maakt dit mogelijk.

Adhoco is een uniek, draadloos systeem met een gepatenteerde zelflerende technologie. Het wordt ontworpen en gemaakt in Zwitserland en heeft als doel domotica voor iedereen toegankelijk te maken, zowel voor de installateur als voor de bewoner. De installateur geeft de bewoner namelijk de mogelijkheid te genieten van de voordelen van veiliger, comfortabeler en energiezuiniger wonen zonder te moeten hakken en breken. Omdat het systeem niet bedraad en geprogrammeerd hoeft te worden, blijven de planning-, installatie- en programmeerkosten laag. Bovendien is alleen al de aanwezigheid van de bewoner in een bepaalde ruimte genoeg om het systeem te besturen en te configureren. Een afstandsbediening of touchscreen is dus niet meer nodig. Het kan wel, maar hoeft niet.

Adhoco is toepasbaar in alle typen woningen: bestaande, gerenoveerde, nieuwbouw- , en huur- of koopwoningen. Mocht een klant willen verhuizen, dan verhuist Adhoco mee naar de nieuwe woning. De bewoner investeert dus in zichzelf in plaats van in het huis.

Van 1 tot en met 11 maart kunt u kennis komen maken met Adhoco tijdens Batibouw in Brussel. Samen met Illuxtron, onze ontwikkelingspartner voor draadloos bestuurbare LED verlichting, tonen we de nieuwste producten aan het grote publiek.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo