Badkamers

Accessoires maken de badkamer helemaal af

Accessoires maken de badkamer helemaal af
Het zijn de kleine dingen die het doen. Dat geldt voor alles en zeker ook voor de badkamer. Details maken de badkamer helemaal af. Ze zetten de puntjes op de spreekwoordelijke ’i’ en zorgen ervoor dat het opgeruimd blijft.

Gebruik magneten

Het werkt in de keuken, dus waarom zou je het ook niet in de badkamer toepassen? Gebruik magneetjes om kleine metalen dingen als nagelvijlen, scharen en pincetten te ordenen. Zo zijn ze altijd eenvoudig te vinden en is het leuk voor de kinderen om ze na gebruik weer op te hangen. Deze kleine magneet zit in de spiegelkasten van Dansani.

Dansani

Controle over jouw make-up

Gebruik make-upbakken met kleine vakjes om controle te houden over alles van oogpotloden en mascara tot kwastjes. Je voorkomt hierdoor make-upresten in de lades en kasten en kunt de hele bak er gewoon uithalen als je de inhoud nodig hebt.

Dansani

Benut de deur

Sommige kasten, zoals deze van Dansani, zijn ingericht met planken of manden aan de binnenkant van de kastdeur. Daarin kun je dingen bewaren die je veelvuldig gebruikt, zodat ze je tegemoet komen zwaaien als je de kast opent.

Dansani

Maak het gezellig

Een gezellige badkamer ademt een goede sfeer en maar weinig mensen koppelen een honderd procent klinische en reinigingsvriendelijke ruimte aan gezelligheid. Dus richt jouw badkamer in met kleine, sobere plankjes of mandjes voor kleine accessoires om zodoende sfeer te creëren. Zorg er wel voor dat deze zo klein zijn, dat er geen ruimte is voor allerlei dingen die niet op de plank thuishoren.

Ook interessant