Keukens

AGA lanceert de nieuwe AGA Hybrid eR3 series

AGA lanceert de nieuwe AGA Hybrid eR3 series
Stijl en prestaties worden gecombineerd in een fornuis met de belangrijkste functies waar elke kok op vertrouwt. De nieuwe AGA Hybrid eR3 series is het eerste fornuis dat koken met gietijzeren stralingswarmte combineert met conventionele kookmethodes. Hét gedroomde fornuis dus voor de keuken voor vandaag: gebruiksvriendelijk, praktisch, veelzijdig en met alle kenmerken die u ervan verwacht.

AGA lanceert de nieuwe AGA Hybrid eR3 series
Het AGA-fornuis werd lang bestempeld als een design-icoon en deze nieuwe, hedendaagse collectie blijft trouw aan die erfenis. Ze is verkrijgbaar in 16 kleuren, allemaal met de prachtige geëmailleerde afwerking die AGA typeert.

Met de AGA Hybrid houdt u alles onder controle. De gepatenteerde snelkookplaat, de snelle opwarmtijden en een nieuwe ultramoderne inductiekookplaat met twee zones en bridgefunctie zorgen voor betere prestaties dan veel andere fornuizen op de markt. We hebben de grootste zorg besteed aan de kleinste details, zoals de stijlvolle handgreep met het AGA logo en het magnetische deurbeslag op de grote warmhoudoven.

AGA lanceert de nieuwe AGA Hybrid eR3 series
Op de 150, 160 en 170 modellen beschikt u naast de gietijzeren ovens ook over een 90L heteluchtoven, ideaal voor de dagen dat u klassieke AGA ovens niet aan heeft of als extra ovencapaciteit nodig heeft.

NU OOK BESCHIKBAAR MET INDUCTIE

Deze nieuwe AGA Hybrid eR3 series beschikt over een grote inductiekookplaat met twee zones en bridgefunctie, geschikt voor twee pannen of ideaal voor gebruik met een grillplaat, vispan of ander volumineus kookgerei. De powerboostfunctie verschaft meteen het maximale vermogen. Ideaal om een grote pot water snel aan de kook te brengen. De pandetectie zorgt ervoor dat de kookplaat weet wanneer er een pan op één van de kookzones wordt geplaatst en dat ze automatisch wordt uitgeschakeld als de pan wordt weggenomen. De droogkookdetectie en het kinderslot bieden u veiligheid en gemoedsrust. De voorgeprogrammeerde lage temperatuur-instellingen worden gebruikt om de zones twee uur lang op de geprogrammeerde temperatuur te houden.

AGA lanceert de nieuwe AGA Hybrid eR3 series

KOKEN MET STRALINGSWARMTE

Eten dat op een AGA-fornuis wordt bereid, smaakt lekkerder, gewoon omdat een AGA-fornuis beter werkt, met zachte stralingswarmte waardoor het voedsel sappig blijft en zijn smaak, textuur en kwaliteit behoudt. De warmte straalt gestaag en gelijkmatig uit van het hart van de gietijzeren ovens en snelkookplaat en creëert zo specifieke kookzones en voorgeprogrammeerde temperaturen voor gemakkelijk en ontspannen koken.

Ook interessant