4 Badkamertrends in 2018

16 januari 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
4 Badkamertrends in 2018
Je koopt niet ieder jaar een nieuwe badkamer. En als je eenmaal een badkamer hebt, zul je deze niet snel veranderen. Misschien vervang je een keer de handdoeken of wat accessoires, maar de grote onderdelen blijven hetzelfde. Toch is ook een badkamer aan trends onderhevig. Twintig jaar geleden zagen de badkamers er immers heel anders uit dan tegenwoordig. Badkamerproducenten zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe producten die inspelen op trends, maar ook een klassieke stijl hebben. De Deense badkamerfabrikant Dansani onderscheidt 4 badkamertrends in 2018.

1. Wastafels en werkbladen van solid surface

Het moderne alternatief voor porselein en marmer. Het nieuwe materiaal solid surface biedt compleet nieuwe mogelijkheden voor een lichte en luchtige uitstraling met hoeken en minimale rondingen. Dansani heeft de kwaliteiten van het materiaal benut en een compleet nieuw, sierlijk en dun design met een matwit oppervlak ontwikkeld. Kies uit een strakke, gegoten wastafel met één of twee bakken of waskommen met een zeer elegante, dunne rand en een romantisch gevoel. De familieleden in solide surface heten Minore, Marcato en Sonate.

2. Ronde spiegel met lichteffect

4 Badkamertrends in 2018

De nieuwe, ronde spiegel met geïntegreerde verlichting werpt een zacht coronalicht over de wand, zoals rond de maan bij een zonsverduistering. Dit zorgt voor sfeervolle en elegante verlichting.

3. Raamwerkfronten in klassiek wit

4 Badkamertrends in 2018

Het raamwerk onderbreekt het verder gladde front en geeft wat body, wat goed bij de klassieke uitstraling past.4 Badkamertrends in 2018

4. LichtregelingSpiegels en spiegelkasten met een lichtregeling en dimmer. Daarmee kun je de kleurtemperatuur van warm naar koud licht regelen. Je past het licht zelf aan jouw behoeften en dagritme aan via een geïntegreerd aanraakpaneel met een aan/uit-functie, traploze dimmer en kleurtemperatuurregeling.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo