Domotica

2N introduceert de 2N indoor view antwoordunit met

2N introduceert de 2N indoor view antwoordunit met
2N, de internationale fabrikant van IP intercom systemen, introduceert vandaag de 2N Indoor View antwoordunit waarmee video-oproepen van de 2N IP intercoms beantwoord kunnen worden. De 2N Indoor View antwoordunit is uitgerust met een 7" full colour touchscreen. Het krasvaste paneel van 4 mm gehard glas geeft een gedetailleerd beeld van personen die voor de deur staan. Gebruikers kunnen eenvoudig en snel live videobeelden van de intercom bekijken en ze kunnen gemiste oproepen van onverwachte bezoekers die een bericht hebben achtergelaten, opnieuw afspelen.

Doordat de preview van de video-oproep wordt vergroot, zijn details zoals de naambadge van een koerier goed zichtbaar. Ook is de unit uitgerust met HD-audio en ruisonderdrukking. Het apparaat is eenvoudig te bedienen door het grote display en op het startscherm kan zelfs de actuele weersvoorspelling weergeven worden. Met de nieuwe bureau-standaard kan de unit ook in kantooromgevingen gebruikt worden. De 2N Indoor View is ontwikkeld met de focus op bescherming tegen cybersecurity aanvallen en het waarborgen van de veiligheid van gebruikers.

De hoogkwalitatieve 2N Indoor View is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De antwoordunit wordt beschermd door robuust, zorgvuldig vervaardigd glas en is uitgerust met hoogkwalitatieve audiocomponenten die zorgen voor zuiver geluid zonder echo.
Om het apparaat te installeren is alleen een UTP-kabel en een installatiebox nodig. Het 2N besturingssysteem garandeert betrouwbare werking en een eenvoudige configuratie. De configuratie kan ook op afstand plaatsvinden. De Indoor View antwoordunit is ontwikkeld en geproduceerd in Europa.