Interieur

100 jaar ambacht in combinatie met de jongste slaaptrends

Milieuvriendelijk en handgemaakt. Het is de trend van 2010. En Kuperus doet dat al 100 jaar. Op koninklijke wijze. Hier is elke klant koning. En krijgt elke klant de garantie van een prinsheerlijke nachtrust.
Kuperus maakt bedden nog op de ambachtelijke manier. Met oog voor afwerking en detail. En vooral: op maat van de klant. Dat betekent dat elke stof en leersoort gekozen kan worden. Een lust om in te slapen, maar ook om naar te kijken. En waar de tijd niet stil stond, doen de bedden dat evenmin. Alle onderdelen kunnen met de afstandsbediening in elke gewenste stand gezet worden. Comfort en uiterlijk zijn dus helemaal van deze tijd. Ouderwets degelijk is het innerlijke karakter van het Kuperusbed. De basis bestaat uit een massiefhouten frame met daarop een laag bonellveren, matrassen met een kern van paardenhaar of natuurlatex, afgewerkt met zuiver gekaard katoen, een extra wollen tussenlaag en een heerlijke topmatras. Alles met de hand gemaakt voor een vorstelijke nachtrust of koninklijke dagdromen.

Ambachtelijk vakmanschap

Kuperus maakt bedden met oog voor mens én milieu. Een goede nachtrust is een must, maar wie weet dat Kuperusbedden met milieuvriendelijke producten werden gemaakt, kan pas echt op beide oren slapen. Natuurlijke materialen en puur ambachtswerk staan daarvoor garant. En een degelijke nachtrust in een degelijk bed is de basis voor een optimale productiviteit overdag. En wie voor het slapengaan ook nog wat wil dagdromen, kiest voor een bed dat helemaal past bij eigen idee en inrichting. De Kuperusbedden kunnen met een keur aan stoffen en leersoorten worden bekleed. Kwestie van kunnen kiezen. Of van zelf aanleveren, want ook dat is mogelijk.

Durver of dromer

Durvers wijken af in kleur en kiezen voor warm oranje, butterscotch of warm rood. Landelijke types kiezen voor blauw, bordeauxrood of zachte bruintinten. En voor wie houdt van het buitengevoel, kiest voor een bed in mooie groentinten. Lichtgrijs met pasteltinten is voor de dromers onder ons. Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen combinatie, de setting voor het juweel waar het eigenlijk om draait: het handgemaakte binnenwerk van het handgemaakte Kuperus slaapsysteem.

Advies verkoopprijs: Kuperus 2-persoons slaapsystemen zijn te koop vanaf € 4.200,00.