Bedrijfsnieuws

't Gooi krijgt een specialist in vloerverwarming

‘t Gooi heeft vanaf 1 september een specialist in vloerverwarming. Die datum gaat Tim Heinen uit Bunschoten-Spakenburg officieel van start als leverancier van vloerverwarming. Dat doet hij onder de naam Speedheat ’t Gooi.

Speedheat geldt als het alternatief voor traditionele vloerverwarming waarbij verwarmd water door buizen wordt gevoerd die in de betonvloer liggen. Die buizen geven hun warmte vervolgens af aan de vloer. Tim: “Dat is een heel omslachtige manier van verwarmen. Mijn product straalt de warmte af, door de vloer, naar de ruimte. Dat geeft niet alleen een sneller, maar ook een veel aangenamer resultaat.”

De vraag naar elektrische vloerverwarming heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, waarbij Speedheat zich heeft ontpopt tot absolute marktleider. ’t Gooi had echter nog geen eigen vestiging. Tim Heinen: “Juist vanwege de toenemende belangstelling, was het belangrijk dat er ook in deze regio een specialist zat. Dat ben ik, met mijn achtergrond in de installatiebranche, geworden.”

Ook renovatie

Met zijn producten richt Tim Heinen zich op particulieren en ondernemers die gaan bouwen, verbouwen of renoveren. “Het unieke aan het Speedheat product is dat het maar 1 mm dun is en je dus nauwelijks opbouwhoogte hebt. Dus zelfs als je een nieuwe vloer op een bestaande vloer wilt aanbrengen, kun je nu voor vloerverwarming kiezen. Daar komt nog eens bij, dat ons product als een van de weinige onder elk type vloer past, dus ook onder houten vloeren en laminaatvloeren.”