Interieur

nieuwe Lighting Bible 9 inspireert met 900 nieuwe referenties

nieuwe Lighting Bible 9 inspireert met 900 nieuwe referenties
Met 900 nieuwe referenties, waaronder een reeks eigentijdse led-innovaties, is de nieuwe productcatalogus van Delta Light® opnieuw een referentie in de verlichtingssector. The Lighting Bible® 9 brengt het uitgebreide productassortiment overzichtelijk in beeld, met alle technische details en sfeerfoto’s. Gloednieuw is de interactieve cover: scan de QR-code en kom in ‘sneak preview’ alles te weten over de nieuwigheden van Delta Light®.

De negende editie van The Lighting Bible®, die voor het eerst verscheen in 1997, is vandaag een feit. Dit referentiewerk laat meteen zien hoe Delta Light®, als pionier in de sector, creatieve en functionele lichtoplossingen ontwerpt, met een sterke focus op innovatie. De catalogus, maar liefst 840 pagina’s dik, telt ruim 3.000 producten en 600 projectfoto’s. Zo is The Lighting Bible® 9 tegelijk een praktische gids en een onmisbaar hulpmiddel met zowel technische informatie als sfeervolle inspiratie.

Led-innovaties

Wat led-verlichting betreft, is Delta Light® zonder meer koploper. De ontwerpers koppelen de nieuwste technologie aan eigentijdse designs, en reiken de klant zo vernieuwende oplossingen op maat aan. De catalogus omvat een uitgebreide reeks led-innovaties, van accentverlichting over profielen tot een brede collectie van functionele lichtoplossingen. De nieuwe generatie led-verlichting, zowel nieuwe ontwerpen als bestaande designs, houdt perfect het evenwicht tussen lichtkwaliteit en energie-efficiëntie, zowel bij binnen- als buitenverlichting.

Nieuwe ontwerpen, kleuren & toepassingen

Delta Light® stelt zo’n 900 nieuwe referenties voor in The Lighting Bible®, met speciale aandacht voor het productassortiment voor de badkamer, buitenverlichting en technische toepassingen. Het eigentijdse aanbod is daardoor vollediger dan ooit. Delta Light® geniet dan ook een unieke reputatie in architecturale verlichting, zowel voor de residentiële als professionele markt. Om de projectverlichting verder uit te breiden, ontwikkelde Delta Light® een speciaal productgamma bestemd voor winkels, hotels en andere commerciële projecten waarbij volop gekozen wordt voor led en energiebesparende verlichting. Ook deze collectie is opgenomen in de nieuwe catalogus.

Interactieve cover

De vorige edities van The Lighting Bible® kregen telkens een cover in één specifieke kleur. De nieuwe catalogus is een grafische blikvanger met veel kleur en een verrassend extraatje. Zo schuilt er in de opvallende lay-out een QR-code, die je met een smartphone eenvoudig kan scannen. Of hoe een geprinte catalogus een interactieve inspiratiebron wordt! Wie de QR-code scant, wordt op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen Delta Light® – van exclusieve ‘sneak previews’ van nieuwe verlichting over leuke projectreferenties tot een blik achter de schermen. Met dit QR-platform vernemen gebruikers alvast als eerste wat er leeft binnen Delta Light®.

The Lighting Bible® 9 is vanaf eind april via de website www.deltalight.com verkrijgbaar. Op Architect@Work (5-6 mei, Kortrijk Xpo) stelt Delta Light® de nieuwe catalogus in primeur voor.