Domotica

io-homecontrol opent de wereld van een andere domotica

io-homecontrol opent de wereld van een andere domotica
io-homecontrol® is een draadloze technologie die snel en zonder meerprijs wordt geïnstalleerd: geen bekabeling, geen configuratie van een centraal systeem. Als toekomstgerichte technologie biedt io-homecontrol® u de mogelijkheid om uw woning mettertijd uit te rusten op maat van uw behoeften.

Alle io-homecontrol®-apparaten in de woning spreken dezelfde taal: toegangspoort, voordeur, garagepoort, verlichting, rolluik, screen, zonnewering op terras, dakvenster, verwarming,...eén enkele afstandsbediening volstaat!

Dankzij de technologie met tweerichtingsverkeer kunt u de bevestiging krijgen dat een bepaalde opdracht wel degelijk werd uitgevoerd. U kunt ook op elk moment de status van de apparaten nagaan (open, gesloten, aan, uit,...).



io-homecontrol presenteert alle nieuwigheden van de woningspecialisten die lid zijn van de vereniging, inclusief:

• Controle van de woning op afstand (commercialisering 2010), motorisering voor rolluiken en terras-zonneweringen van Somfy
• Verlichting van Niko (commercialisering 2de semester 2010)
• Ventilatiescreen voor buiten van Renson
• Gemotoriseerd meerpuntsslot van Assa Abloy
• VELUX®-dakvenster op zonne-energie en venster voor plat dak
• Verwarming van Honeywell
• Warmtepomp van CIAT (commercialisering 2de semester 2010)

Over io-homecontrol®

io-homecontrol® is een open vereniging van industriëlen met als roeping het verwerven van nieuwe leden en het aanbieden van een steeds ruimer spectrum van toepassingen voor woningen. Door hun knowhow en hun ervaring te bundelen, kunnen de leden van de vereniging economische, betrouwbare, eenvoudige en efficiënte oplossingen aanbieden. Oplossingen die het concept van « home control » een nieuwe inhoud geven via een gamma van compatibele producten dat steeds rijker wordt.