Domotica

io-homecontrol brengt je huis in beweging

io-homecontrol brengt je huis in beweging
20 uur, Peter komt thuis van het werk. Eén druk op de afstandsbediening en het toegangshek gaat open, net als de garagepoort. De inkomdeur wordt ontgrendeld, het alarmsysteem uitgeschakeld, de lichten in de inkomhal en woonruimte gaan aan, de verwarming in de keuken schakelt enkele graden hoger en het dakvenster en de rolluiken gaan dicht. Of hoe de draadloze communicatietechnologie io-homecontrol® je het leven gemakkelijker maakt...

io-homecontrol® is meer dan een innovatieve technologie. Het is de succesvolle open samenwerking van bedrijven uit de woningsector. Samen hebben ze een revolutionaire radiotechnologie uitgewerkt om een woning optimaal te kunnen controleren – eenvoudig en veilig. Vandaag worden deze intelligente oplossingen voor de eerste keer samen voorgesteld op Batibouw. Zo krijgt de consument meteen een praktisch overzicht van de vele compatibele producten die draadloos met elkaar kunnen communiceren.

De technologie achter io-homecontrol®

io-homecontrol® is een innovatieve draadloze technologie waarmee je op een slimme, eenvoudige en veilige manier controle kan hebben over je huis. Zo kan je producten en installaties vlot doen samenwerken en informatie laten uitwisselen: deuren, dakvensters, rolluiken en zonwering, verlichting, verwarming en airconditioning, sloten, alarmsystemen, garagepoorten, toegangshekken en zo veel meer.

Nieuwbouw of renovatie, io-homecontrol® laat zich probleemloos integreren in elk project van elke grootte zonder dure extra bedrading of systeeminstallaties. Met io-homecontrol® creëer je ook meer comfort, meer veiligheid én bespaar je energie.

De toekomst van io-homecontrol®

io-homecontrol®, enkele feiten en cijfers:
• gekend in heel Europa
• een netwerk van meer dan 5.000 verkooppunten in België
• miljoenen verkochte compatibele producten

In de strikte zin van het woord, heeft de domoticamarkt 154,2 miljoen euro gegenereerd in 2006. Voor 2013 wordt een omzet van 293,8 miljoen euro vooropgesteld met 120.000 uitgeruste woningen in Europa*. De verdere integratie in Europa in 2008 wordt geschat op 0,007%, wat getuigt van een aanzienlijk te ontwikkelen potentieel.

Producten voorgesteld op de stand io-homecontrol® op Batibouw

Kom de revolutionaire radiotechnologie in avant-première uittesten! Afspraak op de stand io-homecontrol®, paleis 9, stand 204.