Algemeen

in WONEN 2008 maakt van elk huis een woonparadijs

Van 9 tot en met 17 februari 2008 tovert in WONEN de Antwerp expo om tot een interieurparadijs met als "special" dit jaar het thema "van studio tot loft". De bezoeker vindt er originele ideeën voor zijn droomwoning, trendy inrichtingstips en een overvloedige keuze aan meubels, stoffen, decoratie, tapijten, verlichting, badkamer- en keukeninrichting. Hij slentert langs de mooiste woonwinkels van Groot-Antwerpen en ontdekt de knapste woontrends, naar eigen smaak en budget.

in WONEN plaatst drie woonstijlen in de kijker: tijdloos klassiek, hedendaags en design. Daarnaast is er ook ruim aandacht voor het praktische aspect van uw woning. Maar in WONEN is meer dan een interieurbeurs. Het is een inspirerende woonbelevenis. Op de beurs vind je stijlvolle en originele oplossingen voor elk budget en voor elke ruimte, van studio tot loft. Je ontdekt hoe je van je thuis je eigen lifestyleparadijs maakt.

Jonge designers van de KH Mechelen kregen de unieke opdracht een originele insteek te vinden voor de aankleding van de designhal. Zij inspireerden zich op de Antwerpse binnenstad en brengen met enkele leuke en originele accenten Antwerpen ook binnen op de beurs.

Data
Van zaterdag 9 tot en met zondag 17 februari 2008

Openingsuren
Weekend: van 10 tot 18u. Week: van 14 tot 18u.

Plaats
Antwerp expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Toegangsprijs
€ 8 per persoon
Gratis toegang voor dames op 12 februari 2008 (Ladies' Day)
Gratis toegang voor kinderen jonger dan zestien

Kinderopvang
Gratis kinderopvang tijdens het weekend en op woensdagnamiddag

Meer info
www.inwonen.be
Build for Life