domoXim Vastgoed opent een tweede kantoor in Diest

  BE   13 oktober 2009 Bron: domoXim
DomoXim Vastgoed is een onafhankelijk vastgoedspecialist in verhuur en verkoop aan internationale klanten en expatriates. Na succes in Sterrebeek opent domoXim Vastgoed een tweede kantoor te Diest.

In Brussel werkt domoXim Vastgoed samen met de grootste relocationbedrijven in België en bouwde het kantoor een bevoorrechte relatie op met een uitgesproken internationaal cliënteel van buitenlandse kaderleden.Bij domoXim vastgoed zijn alle medewerkers daarom trouwens vlot meertalig (Nederlands, Frans, Engels en Duits).

“Ons tweede kantoor in Diest zal natuurlijk een aangepaste aanpak vragen”, zegt
Walter Vermeeren, Managing Director. “We zullen rekening moeten houden met de lokale gewoontes, maar zijn er zeker van dat onze professionele aanpak gewaardeerd zal worden”. Walter Vermeeren was jaren verantwoordelijk voor alle relocation activiteiten van een beursgenoteerd (New York Stock Exchange) Amerikaans bedrijf in Europa, en is eveneens sedert 1996 erkend makelaar in België.

domoXim Vastgoed wil zich in de aanpak onderscheiden van de andere vastgoedkantoren door extra services te bieden. Met domoXim Energy heeft het kantoor een eigen energie-expert in huis. Hanne Vermeeren zorgt voor het EPC document (Energie Prestatie Certificaat) dat in Vlaanderen verplicht is bij zowel verhuur als verkoop. domoXim Connex is de afdeling die zorgt voor een vlotte verhuis door up-to-date informatie te geven over de mogelijke nutsvoorzieningen in elke woning. Doordat domoXim Connex een voorkeur partner is van verschillende nutsbedrijven worden lange wachttijden voor het aansluiten van gas, elektriciteit, telefoon en internet vermeden.

Als erkende vastgoedmakelaars schoolt het domoXim team zich constant bij, zodanig dat ze hun klanten ook kunnen bijstaan met correct bouwtechnisch en juridisch advies. “Een verkoopdossier opstellen is lang niet meer zo eenvoudig en we raden de mensen dan ook aan om voor de verkoop van hun eigendom beroep te doen op een erkende makelaar” verklaart Walter Vermeeren. “Bovendien analyseren we voortdurend de markt en we informeren eigenaars en geïnteresseerden graag over de nieuwste trends en belangrijke updates. Iedereen kan zich gratis inschrijven voor de domoXim Newsletter. Momenteel bereiken we zo al meer dan 4.000 eigenaars en huurders.”

Link: www.domoxim.be
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo