Bedrijfsnieuws

Zehnder ontvangt de prestigieuze internationale Plus X Award

Zehnder, toonaangevend specialist in ventilatiesystemen en radiatoren, krijgt internationale erkenning voor de continue vernieuwing van zijn hoogkwalitatieve ventilatie- en verwarmingssystemen. Het bedrijf ontving de Plus X Award als ‘Meest Innovatieve Merk 2011’ in de categorie verwarming & airconditioning voor zijn innovatieve en creatieve productfilosofie. De prijs werd voor de 8ste keer toegekend door een jury van 130 vakjournalisten en opiniemakers uit de industrie uit 32 landen.

De jaarlijkse Plux X Awards behoren tot de meest prestigieuze prijzen voor innovatieve technologie-, sport- en lifestyleproducten. Ze worden toegekend voor producten die uitblinken in innovatieve technologie, buitengewoon design, eenvoudig en slim concept en duurzaam ecologisch en ergonomisch karakter.

“Wij zijn bijzonder fier op deze internationale erkenning als meest innovatieve merk. Het bevestigt onze investeringen in productontwikkeling om de hoog- kwalitatieve en duurzame systemen op de markt te brengen,“ stelt Peter Cuveele, Marketing Manager van Zehnder Group Belgium.

“Als marktleidend bedrijf in verwarmings- en ventilatiesystemen stellen we ons tot doel om perfect werkende oplossingen aan te bieden die gebruikscomfort, design, energieverbruik en de luchtkwaliteit centraal stellen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn immers de belangrijkste hefbomen voor onze continue groei in een veeleisende en steeds complexere bouwmarkt. De Plus X Award die we ontvingen, bevestigt onze toonaangevende rol in Europa als producent van intelligente, gebruiksvriendelijke oplossingen voor het regelen van het binnenklimaat in woningen en gebouwen,“ besluit Peter Cuveele.