Bedrijfsnieuws

Youngstreet Vastgoed Groep en Cowhill Real Estate bundelen krachten

Youngstreet Vastgoed Groep en Cowhill Real Estate hebben in mei 2009 hun krachten gebundeld en gaan verder als Youngstreet & Cowhill. De nieuwe onderneming is gespecialiseerd in vastgoedbeleggingen voor vermogende particulieren.

Youngstreet was de afgelopen tien jaar actief als private belegger, ontwikkelaar en opzetter van vastgoedbeleggingsfondsen. Mede-oprichter Bertijn Verhoef (foto-midden) kwam vorig jaar in contact met Hans Coebergh. Bij MeesPierson had hij vastgoedfondsen opgezet. Coebergh had Cowhill Real Estate opgericht en zocht een partner. Met Youngstreet & Cowhill richt het duo zich op vermogende particulieren die in vastgoed willen investeren, maar over onvoldoende kennis beschikken. Hun vastgoedportefeuille bestaat vaak uit indirecte beleggingen, en ze ontberen de kennis om verantwoorde directe aankopen te doen. Youngstreet & Cowhill zorgt voor een adequate uitvoering van het investmenttraject.

Vooralsnog richt Youngstreet & Cowhill zich op beleggingsobjecten tussen de 2 en 8 miljoen euro. De objecten worden gekocht met full equity, oftewel zonder leverage. Als de belegger later wel leverage wil toepassen, zal Youngstreet & Cowhill dat voor hem organiseren.

Gebaseerd op: Vastgoedmarkt
Build for Life