Algemeen

Xella valt in de prijzen op Batibouw

Xella valt in de prijzen op Batibouw
De Communication Award wordt naar jaarlijkse gewoonte op Batibouw uitgereikt om die exposanten die zoveel mogelijk uit hun beursdeelname halen, in de bloemetjes te zetten. Een deelname aan een beurs biedt bedrijven de mogelijkheid tot face-to-face contact met de bezoekers en om het publiek van de kwaliteit te overtuigen door hen een product als het ware te laten beléven. Conditio sine qua non hierbij is uiteraard dat men erin slaagt om het publiek in de eerste plaats tot bij hun stand krijgen, hetgeen een goede voorbereiding vergt. Xella, het bedrijf dat de merken YTONG cellenbeton blokken, SILKA kalkzandsteen, de nieuwe MULTIPOR isolatiepanelen en HEBEL cellenbeton panelen onder één vlag verzamelt, is hier met glans in geslaagd. Dankzij haar inzet won Xella één van de prestigieze Communication Awards die op Batibouw worden uitgereikt: de Communication Award voor de beste communicatie. Juryvoorzitter Gerard Van Os verklaart: “Xella voerde een heel goede campagne, was bijzonder goed voorbereid en heeft dus een uitstekend dossier.”

Marketing Manager van Xella, Ann Baeke, geeft een woordje uitleg over het communicatieplan van haar bedrijf: “Reeds in september vorig jaar hebben we een marketingstrategie vastgelegd om onze innovatieve wandoplossingen – doelgerichte isolatieoplossingen voor duurzaam bouwen, van energiezuinige over laagenergie- tot passiefhuizen – aan het publiek voor te stellen. We hebben allerlei verschillende communicatiemiddelen ingezet om onze doelgroepen – zowel particulieren als professionele aannemers en architecten – met onze boodschap te bereiken. Hierbij hebben we steeds een evenwicht tussen zowel klassieke als nieuwe media trachten te behouden. Ons grootste doel was om als consultant in de markt van energiezuinig bouwen op te treden. Ons marketing en sales team heeft zich ten volle ingezet om deze adviseursrol op te nemen”.

Uiteraard is er ook de stand van Xella op Batibouw, die dit jaar volledig is vernieuwd. Het hart van de stand ligt in het tonen van de nieuwe innovatieve wandoplossingen, waarbij telkens van YTONG wordt vertrokken om in combinatie met de andere Xella-producten, zeer concrete oplossingen op maat voor ieder doel te bereiken. De stand is erg overzichtelijk geordend, met uitnodigende felle kleuren. Bovendien is er een interactieve show waarbij gedemonstreerd wordt hoe met YTONG en MULTIPOR energiezuinige wandoplossingen kunnen worden bekomen. Xella kan nog tot 8 maart op Batibouw worden bezocht in Paleis 5, stand 307. De innovatieve wandoplossingen van Xella kunnen ook worden geraadpleegd op www.duurzaamenbouwen.be.

Build for Life