Woninginbraak: alle cijfers op een rij!

  BE   27 maart 2019 Bron: Bouw & Wonen
Woninginbraak: alle cijfers op een rij!
Een inbraak elke 10 minuten. Dit geeft aan dat er jaarlijks nog enorm veel inbraken zijn in Vlaanderen. Een inbraak is nooit helemaal te vermijden, maar je kunt veel doen om de kans op inbraken flink te verkleinen. Maar waar en hoe(vaak) wordt er nou eigenlijk ingebroken? Om een beter beeld te schetsen is er een handige infographic beschikbaar, die in één overzicht alle cijfers op een rij laat zien.

Infographic

De infographic is hieronder weergegeven in de vorm van een foto. Wist jij bijvoorbeeld dat er elke 10 minuten wordt ingebroken? Indien je meer informatie wenst over alarmsystemen, kan je op de afbeeldingen klikken. Door op de afbeelding te klikken download je gratis en vrijblijvend een informatiebrochure met alle benodigde informatie voor een alarmsysteem.
Woninginbraak: alle cijfers op een rij!

Alarmsysteem offertes vergelijken

Ben je bewust van het feit dat een woninginbraak jou elk moment kan overkomen en van plan om een (uitgebreid) alarmsysteem aan te schaffen? Dan is offertes vergelijken de juiste oplossing. Door gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken voor een alarmsysteem kan je de beste keuze maken tussen de verschillende alarmsystemen, bijbehorende mogelijkheden en alarmspecialisten. Door offertes te vergelijken, bespaar je op de aanschaf van een alarmsysteem en streef je tevens naar een veilige woonomgeving.Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo