Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2

6 november 2019 Bron: Standaard Uitgeverij
Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2
Woonjournalist en -expert Patrick Retour vertelt in Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2 met brio de verhalen die schuilgaan achter twaalf pareltjes van huizen in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Zweden. Kijk via de 12 reportages binnen in een Limburgse villa waarbij het binnenzwembad naadloos overgaat in het buitenzwembad, logeer in een gezellig hotel in Long Island-stijl of zoek de rust van de Zweedse natuur op in sfeervolle, duurzame lodges ingericht in Scandinavische stijl, yogastudio inclusief. Maar ook aan de Belgische kust ontdek je pareltjes van appartementen. Tuinliefhebbers kunnen hun hart dan weer ophalen bij de door groen omarmde villa's en keukenfanaten zullen ongetwijfeld dromen van de hypergeïnstalleerde keukens. Zo is er voor elk wat wils!

Bestel dit boek:

Ook wie op zoek is naar eenvoudige en haalbare tips om zijn/haar interieur een boost te geven, kan met dit boek boordevol tips en (pa)tricks aan de slag. Heel wat specialisten verleenden hun medewerking aan deze uitgave, onder wie Ilse De Meulemeester, Lotte Vink, Flamant, Dauby, Den Stal, Soul Deco, V-ZUG, Ingrid Nelissen, Benedetti, Mieke Van Herck, Jumelle, William Concept, Duo Verde, Laudonie, Gunter Van Hove en Bart De Beule.

Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2 is niet alleen een werkinstrument met nuttig advies en inspiratie voor wie bouw- of renovatieplannen heeft of gewoon een kamer wil herinrichten, maar ook een luxueus koffietafelboek dat je zalig doet wegdromen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo