Algemeen

Winnaar vindt goud in Omnicol tegellijm

Omnicol Nederland BV, producent van professionele tegellijmen en afbouwproducten, reikte op 18 februari jl. de prijs uit aan de winnaars van de Stabicol TP2XL spaaractie. Bert-Jan Preuter, mede-eigenaar van V&P Tegelzetbedrijf in Rijssen won een driedaags voetbalarrangement naar Barcelona. Hij is de vinder van de 'gouden tegel' die verborgen zat in een emmer Stabicol TP2XL pastategellijm. V&P Tegelzetbedrijf kocht de actie-emmer bij Omnicol-dealer Raab Kärcher in Rijssen. Handelspartner Imabo Kombi uit Uden won een voetbalreis naar Manchester United.

Tegellijmverwerkers maakten met de spaaractie 'Vind de gouden tegel' kans op aantrekkelijke prijzen. Met 'groene tegeltjes' verborgen in de emmers tegellijm spaarden zij voor bijvoorbeeld een iPOD, een TomTom navigatiesysteem, een Weber barbecue, een Beertender, een staaflamp, enzovoort. Handelspartners konden bovendien een voetbalweekend Manchester United of een dag racen in Zandvoort winnen. Slechts in één emmer was een gouden 'tegel' verstopt, waarmee de vinder de hoofdprijs kon winnen. Bert-Jan Preuter was de gelukkige. Omnicol feliciteert de winnaars van harte en bedankt alle deelnemers aan de geslaagde actie

Stabicol TP2XL, meer met minder

Met deze unieke spaaractie creëerde Omnicol extra aandacht voor haar nieuwe light pasta-tegellijm Stabicol TP2XL. Stabicol TP2XL is een kant-en-klare lichtgewicht pasta-tegellijm met een hoog rendement en een ultralichte verwerking. Deze lijm is toepasbaar voor gebruik op binnenwanden, voor groot formaat tegels, natuursteen, tegel-over-tegel en in natte cellen. Omnicol dicht deze tegellijm de 'M3 technologie' toe: Meer Met Minder. De emmer bevat 14 kg lijm, waarmee de verwerker tot 5% meer vierkante meters kan maken dan met iedere andere emmer van 17 kg. Als eerste is Omnicol erin geslaagd een light pasta-tegellijm te ontwikkelen.

Omnicol

Omnicol Nederland BV is marktleider in de Benelux op het gebied van professionele tegellijmen en afbouwproducten. Omnicol onderscheidt zich door haar klanten vergaande service en garantie te bieden. Na het afleveren van de producten begint de overige dienstverlening van Omnicol. Omnicol adviseert en informeert de professionele gebruiker op het gebied van bouwtechnische zaken, productverwerking en begeleidt hem tijdens het bouwproject.

Op de foto: Prijsuitreiking aan V&P Tegelzetbedrijf - V.l.n.r.: Dennis v.d. Velden (compagnon V&P), Jan Kruisselbrink (accountmanager Omnicol), Bert-Jan Preuter (compagnon V&P en vinder van gouden tegel) en Arthur Schonewille (filiaalmanager Raab Karcher Eshuis).
Build for Life