Wienerberger stelt gevelsteencollectie Arces voor op BIS 2018

2 oktober 2018 Bron: Wienerberger
Wienerberger stelt gevelsteencollectie Arces voor op BIS 2018
Op BIS, bouw- en inspiratiesalon, pakt Wienerberger uit met de nieuwe Terca gevelsteenreeks Arces onder het motto ‘See me, feel me, touch me’. De serie omvat immers bakstenen met een uitgesproken textuur, die erom schreeuwen aangeraakt te worden. En minstens even sterk is hun coloriet, dat vraagt om gezien te worden.

Architectuur is een constante zoektocht naar nieuwe vormen van beleving. Naast de vormgeving levert ook de uiterlijke verschijning van gevel- en dakmaterialen daartoe een essentiële bijdrage. Met de Arces collectie legt Wienerberger de lat eens te meer net een ietsje hoger.

Rijk kleurenpalet

De Arces handvormcollectie wordt aangeboden in Waalformaat in een kleurenpalet van vier tinten die probleemloos samen te voegen vallen tot contrastrijke ensembles. Naast de levendige, aardse rode en paarse varianten Candy Rood en Ruby Rood zijn dat de subtiele, warm grijze en zandkleurige tinten. Moon Grijs en Corn Geel.

Muur boordevol textuur

De vier uitvoeringen delen eenzelfde unieke kwaliteit, namelijk hun uitgesproken textuur. Die maakt komaf met saaie gevels en creëert een muur vol dynamiek die we gerust de pendant van Phil Spectors fameuze geluidsopnametechniek ‘wall of sound’ mogen noemen.

Download hier uw gratis toegangsticket voor BIS 2021

Bouw & Wonen biedt u gratis kaarten aan voor BIS 2021! U kunt tot maximaal 2 kaarten downloaden die geldig zijn op alle dagen van BIS 2021 behalve op zondag. BIS 2021 vindt plaats van 2 tot en met 10 oktober.

Klik hier om uw gratis tickets online te downloaden


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo