Badkamers

Wereldprimeur: Sunshower, de zonnebank voor onder de douche!

Uw eigen zon onder de douche… Met dit revolutionaire product brengt Sunshower al het positieve van de zon in uw badkamer. Dit exclusieve bruiningssysteem laat u bruinen tijdens het douchen. Het badritueel wordt daarmee een combinatie van water en licht, uw huid kleurt terwijl u geniet van frisheid en warmte. Sunshower brengt schoonheid en ontspanning en harmonie van lichaam en geest. Regelmatig gebruik van de Sunshower geeft u een gezonde teint, als onderdeel van de dagelijkse verzorging.

Design
Een tijdloos en verrassend neutraal ontwerp. Een elegant venster laat weldadige zonnestralen door. Passend in elke badkamer, ongeacht de stijl. De Sunshower is prachtig verwerkt in de wand van de doucheruimte en is daarmee een design-sieraad dat iets bijzonders geeft aan uw badkamer. De gebruikte materialen garanderen een jarenlang zorgeloos plezier.

Licht
Door een unieke combinatie van filters, lampen en reflectoren bestrijkt de Sunshower het gehele lichaam. Het licht benadert het UV spectrum van natuurlijk zonlicht en hierdoor zorgt het exclusieve systeem op een verantwoorde en prettige wijze voor een natuurlijke, egaal bruine huidtint. De sunshower is voorzien van een dubbel UV-filter waardoor de uw huid beter beschermd wordt.

Heel geleidelijk bouwt de kleur van de huid op; daarvoor hoeft het douchepatroon niet te worden aangepast. Gewoon tijdens de dagelijkse douche uw programma activeren en u ontvangt uw afgewogen hoeveelheid zonlicht, wanneer u dat wilt.

Every Day - Vitamine D
Zonlicht is een bron van vitaliteit en zorgt voor een opgewekt gevoel. Zonlicht, net als het licht van Sunshower, bevordert de productie van vitamine D in de huid. Vitamine D is nodig voor de opname van calcium en fosfor in het lichaam en speelt een belangrijke rol in het krijgen en houden van sterke botten.

Met een uitgebalanceerd UV spectrum, dat natuurlijk zonlicht benadert, bruint Sunshower voorzichtig de huid. De mooiste teint krijgt je door regelmatig maar gedoseerd te zonnen. Dit is gezonder en minder stressvol voor de huid dan met grotere tussenpozen hoge hoeveelheden UV-licht te ontvangen.

Twin
De Sunshower is ook leverbaar in Twin-versie. Bij de exclusieve Sunshower Twin zijn de twee panelen in tegenovergestelde wanden geplaatst. Dit zorgt voor een effectief en egaal bruinen van het hele lichaam in minimale tijd. Sunshower Twin werkt op één bedieningspaneel.

Technische details
Sunshower wordt ingebouwd in een wand of voorzetwand. Het systeem is eenvoudig te monteren. Een Sunshower monteur zal na montage het systeem controleren op aansluiting, veiligheid en werking en het apparaat certificeren. De speciale glasplaat heeft een beschermende coating tegen vuil- en kalkaanslag en is eenvoudig schoon te maken. De lijst van Sunshower is verkrijgbaar in de looks aluminium, chroom en messing. Sunshower gebruikt Philips Cleo Swift lampen en bevat vijf 400-Watt lampen per unit. De Sunshower is zuinig in energieverbruik. Een bruinsessie van 10 minuten op volle intensiteit kost minder dan € 0,20. Het systeem heeft Kema keur, CE keur en Sunshower International is aangesloten bij Stichting Verantwoord zonnen.

Prijs
De catalogus consumenten prijs van de Sunshower is € 4.998,-.btw incl..

Contact
www.sunshower.be

Eauzon bvba
Duifstraat 20
2980 Zoersel