Zonwering

Wees zo slim als je zonwering - Doe jezelf tot 1.250 euro* én een frisse zomer cadeau!

Wees zo slim als je zonwering - Doe jezelf tot 1.250 euro* én een frisse zomer cadeau!
Slimme screens zonder sensoren of domotica? Het kan! Zelfs bij na-installatie of renovatie leveren die op elk moment van de dag de ideale binnentemperatuur op. Zo kan je voortaan bovendien volautomatisch besparen op koel- en stookkosten. Ook al ben je niet thuis om die te bedienen. Profiteer nu van de najaarsacties op slimme zonwering van Renson en doe jezelf nu al een frisse zomer 2024 cadeau!

Renson pakt als eerste fabrikant uit met een échte slimme sturing voor doekzonwering, de Renson Solmate. Die combineert je gebruikersvoorkeuren als bewoner met de meest actuele lokale weerparameters zoals temperatuur, instraling van de zon, … voor een optimale, automatische sturing van je screens. Je hoeft geen extra sensoren of domoticasysteem te voorzien. Daarmee zijn deze slimme screens ook bij na-installatie perfect mogelijk.

In combinatie met de Somfy TaHoma houdt de slimme Solmate sturing steeds de vinger aan de pols. Het resultaat? Op warme dagen kom je met de screens naar beneden telkens thuis in een frisse woning. In de winter bespaar je dan weer op stookkosten omdat diezelfde screens de gratis zonnewarmte wél maximaal binnenlaten. Zonder dat je daar omkijken naar hebt, bewijzen slimme screens het hele jaar door hun meerwaarde.

Registreer je tot 15/11 en geniet van een gratis upgrade naar slimme screens ter waarde van €130* per screen bij aankoop van een Renson Connect Pack met slimme Solmate sturing én €100 cashback. (*Zie actievoorwaarden)

Ontdek de ‘slimme screens’ najaarsactie hier!

Ook interessant