Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   24 juli 2020 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 24 juli is het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met vanaf deze ochtend enkele buien. In de namiddag verwachten we meer buien in het hele land maar in het westen wordt het geleidelijk droger met meer opklaringen. De maxima schommelen tussen 19 graden op de Hoge Venen en 22 of 23 graden elders. De wind is matig uit het westen.

Vanavond zijn er nog tijdelijk buien in het oosten van het land. Elders wordt het gedeeltelijk bewolkt en droog. Vannacht wordt het overal droog en wisselend bewolkt met soms brede opklaringen. Minima tussen 10 en 15 graden bij een zwakke tot matige wind uit zuidzuidwest.

Zaterdag neemt de bewolking snel toe vanuit het westen en het wordt overal zwaarbewolkt met eerst lichte regen of motregen. Vanavond en vannacht gaat het harder regenen. De maxima schommelen tussen 20 graden op de Hoge Venen en 25 graden elders. De wind is matig uit het zuidwesten.

Zondag valt er eerst nog regen of enkele buien in het centrum en het oosten van het land. In het westen is het al droog. In de loop van de namiddag wordt het droog vanuit het westen met opklaringen. Een bui blijft echter mogelijk. De maxima schommelen rond 22 graden in het centrum van het land.

Maandag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en kan er nog een buitje vallen. De maxima schommelen tussen 20 en 25 graden.

Dinsdag drijven er regelmatig wolkenvelden over en kan er een bui vallen. Het wordt warm met maxima tot misschien wel 30 graden in de Kempen, maar dit moet nog bevestigd worden.

Woensdag is het vaak bewolkt en kan er af en toe wat regen vallen. Het wordt opnieuw wat frisser bij zo'n 20 graden in het centrum.

Donderdag is het wisselend bewolkt en meestal droog. De maxima schommelen rond 20 of 21 graden in het centrum van het land.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo