Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   19 april 2019 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 19 april wordt het opnieuw zonnig. Het wordt nog iets warmer met maxima van 17 tot lokaal 23 graden bij een matige wind uit oost tot noordoost. Aan zee is het met maxima tot 18 graden minder warm door een noordelijke tot noordoostelijke wind.

Vrijdagavond en -nacht is het aanhoudend helder met maxima van 6 tot 10 graden. Er waait een zwakke wind uit oost tot noordoost, aan zee en op de Ardense hoogten is hij matig.

Zaterdag wordt een mooie dag met veel zon en temperaturen tussen 19 graden aan de kust en in de Ardennen en 23 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak tot soms matig uit noordoostelijke richtingen.

Ook op Paaszondag krijgen we mooi en zonnig weer. De maxima schommelen tussen 17 en 20 graden. De wind waait matig uit het noordoosten.

Maandag krijgen we meer hoge bewolking vanuit Frankrijk maar het blijft mooi en warm met maxima tussen 19 en 22 graden. De wind waait matig uit oostelijke richtingen.

Dinsdag is het vrij zonnig maar in de loop van de namiddag verschijnen er ook meer stapelwolken. De maxima schommelen tussen 19 en 22 graden. De wind waait matig uit oost tot zuidoost.

Woensdag blijft het warm met meer stapelwolken met kans op buien en mogelijk onweer. De maxima halen tot 24 graden.

Ook donderdag is het warm met maxima tot 24 graden en in de namiddag kans op plaatselijke buien, mogelijk met onweer.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo