Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag blijft het droog en wordt het vrij mooi met zonnige periodes en wolkenvelden. De maxima schommelen van 17 graden aan zee en in de Hoge Ardennen tot 20 à 22 graden elders en 23 graden in de Kempen. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest.

Vanavond en vannacht blijft het droog met een wisselende bewolking. Minima van 5 graden in de Hoge Venen tot 10 graden aan zee. De wind wordt meestal zwak in het binnenland uit noordnoordwest en krimpt naar het westen. Aan zee en in het westen waait een matige zuidwestenwind.

Morgen krijgen we licht wisselvallig maar al bij al aangenaam weer met een wisselende bewolking en in de loop van de dag kans op een bui in het binnenland, vooral in het noordoosten. Vrijdag wordt het vrij mooi met zon in het zuiden en wolkenvelden in het noorden. Op beide dagen liggen de maxima tussen 15 en 20 graden.

Zaterdag wordt het wisselend bewolkt met een toenemende kans op buien. We boeten enkele graden in met maxima van 14 tot 18 graden. Zondag en begin volgende week lijken we uiteindelijk zeer wisselvallig voorjaarsweer te krijgen met verspreide buien.



Build for Life