Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het opnieuw gedeeltelijk tot soms zwaar bewolkt. In de voormiddag vallen er buien in het westen van het land en deze breiden zich geleidelijk ook uit naar het centrum en het oosten van het land. De buien kunnen vooral in de namiddag ook vergezeld zijn van onweer. De maxima schommelen tussen 19 graden aan de kust en 24 in de Kempen.

Vanavond verwachten we nog buien in het centrum en het oosten van het land, mogelijk nog met onweer. In het westen wordt het geleidelijk droog en in de loop van de nacht wordt het ook in het centrum droog.

Vooral in het oosten van het land kan er woensdag eerst nog een laatste bui vallen. Daarna wordt het overal droog en wisselend bewolkt. De aangename maxima liggen tussen 19 en 23 graden.

Van donderdag tot zaterdag krijgen we zonnige perioden maar af en toe ook wolkenvelden waaruit een bui kan vallen, vooral donderdag- en zaterdagnamiddag. De neerslag blijft echter plaatselijk en vrij licht. De temperaturen dalen stilaan en schommelen zaterdag rond 18 graden. Dit zijn de normale temperaturen voor deze tijd van het jaar.



Build for Life