Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Deze namiddag blijft vrij mooi en wisselen opklaringen en bewolkte perioden elkaar af. Op sommige plaatsen zijn er soms vrij veel wolkenvelden maar het blijft droog. De maxima schommelen tussen 12 en 14 graden in de Ardennen, rond 14 graden aan zee en van 15 tot 17 graden elders. Er waait een overwegend zwakke wind.

Vanavond en vannacht worden de opklaringen breder in het oosten van het land. In het westen blijven er nog lange tijd wolkenvelden. De minima liggen tussen -3 graden in het oosten en 6 graden in het westen met lokaal vorst aan de grond.

Hogedrukgebieden blijven de volgende dagen gunstig ons weer beïnvloeden. Zaterdag en zondag wisselen zon en wolken elkaar af. Tijdens het weekeinde schommelen de maxima tussen 15 graden aan de kust en 19 à 20 graden in de Kempen. Ook maandag wordt het zonnig met enkele wolkenvelden. Het wordt nog iets warmer met maxima van 17 tot 22 graden.

Dinsdag en woensdag wordt het zomers warm met maxima van 20 tot 24 graden. Ook dan is het overwegend zonnig met middelhoge wolkenvelden.


Build for Life