Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt het opnieuw overwegend zonnig met toch nog wolkenvelden op vele plaatsen. De maxima liggen tussen 12 of13 graden aan zee en 19 graden in de Kempen. De wind waait meestal zwak uit verander- lijke richting en later uit noord tot noordwest.
Vanavond en vannacht is het licht bewolkt met enkele hoge sluierwolken. Op het eind van de nacht komen er mogelijk meer wolkenvelden in het noordoosten en het oosten. Op veel plaatsen wordt nevel of mist gevormd. Minima van 2 tot 5 graden met kans op grondvorst in het oosten.

Zaterdag krijgen we na het optrekken van het ochtendgrijs nog steeds droog en zonnig weer met lokaal ook enkele wolkenvelden. De maxima schommelen tussen 13 en 16 graden.
Zondag komt er meer bewolking maar het wordt wel zachter. Het kwik stijgt tot 21 of 22 graden in het binnenland. Aan de kust blijft het frisser door een zeebries.

Maandag krijgen we vrij veel bewolking en kan er een spatje regen of een buitje vallen. Dinsdag blijft het droog met opklaringen en veel wolkenvelden. Het wordt iets frisser met maxima tussen 13 en 18 graden.


Build for Life