Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag blijft het opnieuw droog met in de ochtend nevel en vooral nabij de Nederlandse grens en aan de kust kans op lokale mist. Na dit ochtendgrijs wordt het in de meeste streken alweer zonnig met enkele wolken. In de kuststreek kan het echter de hele dag overwegend nevelig of soms zelfs mistig blijven. De maxima schommelen tussen 12 graden aan zee en 18 à 19 graden in de Kempen. De wind waait zwak en later soms matig uit noordoost.

Volgende nacht is het helder tot lichtbewolkt. Later is er vorming van nevel of plaatselijke mist. De minima liggen tussen 1 en 5 graden.

Donderdagochtend is er kans op nevel en plaatselijke mist. Overdag wordt het zonnig en erg zacht met maxima van 13 tot 19 graden.
Vrijdag is het wisselend bewolkt maar blijft het rustig en droog met maxima tot 15 graden. Vrijdagnacht en zaterdag overdag zijn er meer wolkenvelden en kan er tijdelijk wat regen vallen. Het wordt duidelijk frisser met maxima van 5 tot 10 graden.
Zondag wordt het opnieuw zonnig maar vrij fris met maxima rond 10 graden. Zondagochtend vriest het in de meeste streken.


Build for Life