Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag hangt er eerst veel hoge bewolking. Tegen de middag begint het in het uiterste westen te regenen, en in de loop van de namiddag ook over de westelijke landshelft. De maxima schommelen tussen -1 en 5 graden.

Vanavond valt er ook neerslag in het oosten. Ten zuiden van Samber en Maas is dat onder de vorm van sneeuw maar ook onder de vorm van aanvriezende regen. Vannacht blijft het overwegend betrokken met lichte neerslag, in Hoog-België nog steeds met winters karakter. Minima tussen -3 en +4 graden.

Donderdag is het nevelig met eerst nog wat regen maar in de loop van de dag wordt het vanaf het westen overwegend droog. In het oosten blijft het waarschijnlijk grijs. Het wordt gevoelig zachter met maxima tussen 7 en 12 graden. Vrijdag is het overwegend droog maar meestal bewolkt.

Het weekend begint met een regenzone die zaterdag van west naar oost door het land trekt. Daarna draait de wind naar noordwest tot west met zondag waarschijnlijk een afwisseling van zon en wolken, vergezeld van enkele buien. Het wordt een paar graden frisser.


Build for Life