Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is er eerst nog kans op aanvriezende mist of lage bewolking. Na het optrekken ervan komt de zon in de meeste streken door. De temperaturen halen 6 tot 10 graden. De wind waait zwak tot matig uit oostelijke tot noordoostelijke richtingen. Vanavond en vannacht wordt het opnieuw rustig en vrij koud met op sommige plaatsen vorming van lage bewolking en aanvriezende mist. De temperaturen dalen naar 0 tot -3 graden. De wind waait zwak uit oostelijke richtingen.

Vrijdag verwachten we nog een rustige en vrij mooie dag met zon en wolkenvelden. Zaterdag neemt de bewolking geleidelijk toe en later valt er regen vanaf de kust. Zaterdagnacht trekt die storing verder naar het oosten om zondagmorgen de Ardennen te bereiken. Dan wordt het ook geleidelijk droger vanaf het westen van het land. Maandag bereikt een nieuwe regenzone onze streken.

Tijdens heel de periode is er weinig wind, maar maandag kan het matig waaien. Het blijft ook vrij zacht met maxima tussen 7 en 9 graden in het centrum van het land.


Build for Life