Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het meestal zwaarbewolkt met vanuit het zuidwesten perioden van lichte tot plaatselijk matige regen. In de namiddag wordt het in het westen droger met kans op enkele opklaringen. De maxima schommelen tussen 5 of 6 graden in de Hoge Venen en 9 of 10 graden in het westen.

's Avonds kan er in het oosten nog regen vallen. De opklaringen breiden zich uit naar het centrum. Volgende nacht wordt het droog met op vele plaatsen lage wolkenvelden. Hier en daar kan wat nevel of een mistbank gevormd worden. De minima liggen tussen 0 en +4 graden.

Dinsdagavond bereikt een zwakke regenzone de kust en trekt daarna oostwaarts over het land. De maxima liggen tussen 4 en 7 graden, bij een matige zuidenwind.
Woensdag is er veel bewolking. Vooral in de oostelijke helft van het land kunnen er enkele buitjes vallen. De maxima liggen tussen 5 en 8 graden.
Vanaf donderdag wordt er vanuit het noordoosten koudere lucht over onze streken aangevoerd. Het wordt bewolkt maar meestal droog met maxima tussen 2 en 5 graden.


Build for Life