Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Ook vandaag blijft het overwegend zwaarbewolkt of betrokken met perioden van regen of motregen. In de loop van de dag wordt het droger in het zuidwesten van het land. Zacht weer met maxima tussen 7 en 13 graden. Er waait een matige west-zuidwesten- tot zuidwestenwind.

Vanavond en vannacht is het droger en zijn er ook enkele opklaringen mogelijk in het zuiden en zuidwesten. Over het noordoosten van het land blijft het grijs en regenachtig. De minima liggen tussen 3 en 8 graden. De wind is zwak tot matig uit zuidwest, krimpend naar zuidelijke richtingen.

Zaterdag eerst droog maar later valt er soms wat lichte regen of motregen. Met maxima tussen 8 en 12 graden is het nog steeds zacht.

Zondag verwachten we eerst enkele lage wolkenvelden maar daarna komen er brede opklaringen. Het blijft droog en het is minder zacht met maxima van 4 tot 8 graden. Zondagavond bereikt een storing het uiterste westen van het land. Maandag verlaat deze storing het land en wordt het vanaf het westen droger. Dinsdag blijft het overwegend droog en is het wisselend bewolkt. Begin volgende week zijn er maxima rond 6 graden en is er nachtvorst.


Build for Life