Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag zijn er nog plaatselijke opklaringen over het zuidoosten. Elders blijft het meestal grijs met veel lage wolken en nevel. Vanochtend is er kans op aanvriezende mist. In de loop van de avond valt er wat lichte regen over het westen en later in het centrum. De maxima, die pas vanavond worden opgetekend, liggen tussen -1 graad over het oosten en 5 graden aan de kust.

Vannacht valt er tijdelijk wat regen en over het oosten mogelijk aanvriezende regen of wat sneeuw. De minima liggen rond 4 graden aan zee, 1 graad in het centrum en zijn nog licht negatief over het oosten.

Woensdag blijft het na de ochtendnevel en -mist vaak zwaarbewolkt. Af en toe kan er wat lichte neerslag vallen maar meestal is het toch droog. Donderdag valt er eerst wat regen. In de namiddag zijn er vooral in het westen opklaringen en wordt het droog.

Vrijdag en zaterdag is het meestal bewolkt en hier en daar is wat motregen mogelijk al blijft het meestal droog. De wind wakkert aan met zaterdag rukwinden van 60 tot 80 km/u. Het wordt stilaan zachter met woensdag maxima rond 5 graden en donderdag rond 7 graden. Vrijdag en zaterdag klimt het kwik naar 10 graden.


Build for Life