Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het eerst nevelig met plaatselijk aanvriezende mist en ook veel bewolking. Op velen plaatsen blijft het zwaarbewolkt maar hier en daar verwachten we enkele opklaringen. De maxima variëren tussen -1 graad in de Hoge Venen en 5 graden aan zee. De wind waait zwak en in het zuiden soms matig uit noordoost tot noord.

Vannacht blijft het zwaarbewolkt met vanaf het noordwesten een toenemende kans op regen of motregen. Over het oosten van het land valt meer neerslag en dat onder de vorm van sneeuw. Minima van +4 tot -3 graden.

Tijdens het weekend is het iets minder koud maar doorgaans zwaar bewolkt met tijdens de nacht en ochtend vaak nevel of mist. Af en toe kan er uit de bewolking wat lichte regen of motregen vallen, in Hoog België lichte (smeltende) sneeuw.

Ook begin volgende week blijven we in deze frisse en vochtige noordelijke luchtstromingen met vrij veel bewolking en af en toe wat neerslag. in de hoge gebieden soms met een winters karakter. De maxima schommelen rond 0 graden in de Ardennen en tussen 3 en 6 graden elders.


Build for Life