Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het zwaarbewolkt tot betrokken. Een nieuwe regenzone trekt over het land en zorgt voor een regenachtige en grijze dag. In de hoge Ardennen kan de eerste neerslag nog tijdelijk winters zijn. Het wordt geleidelijk zachter en de maxima rond 10 graden worden vanavond bereikt.

De wind is matig tot vrij krachtig uit zuid tot zuidwest. Er kunnen rukwinden voorkomen rond 60 km/h. Vannacht blijft het regenachtig en betrokken. De temperaturen blijven zacht met minima rond 10 graden in het centrum. De wind neemt toe en rukwinden rond 65 km/h zijn mogelijk.

Het is vrij zachte en soms gestoorde zeelucht bepaalt het weer tijdens het tweede deel van de week. Donderdag is het meestal zwaarbewolkt met regen en vrij veel wind. Vrijdag is het eerst meestal droog met kans op enkele lokale opklaringen. Vervolgens bereikt een nieuwe regenzone ons via de kust.

Zaterdag veel wolken en soms nog wat lichte regen of motregen. Zondag grotendeels droog met eerst enkele opklaringen er eerst enkele opklaringen maar tegen het einde van de dag nemen de regenkansen opnieuw toe. Zacht, zowel overdag als 's nachts.


Build for Life