Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag valt er soms lichte regen of motregen maar het is ook vaak droog. Later overdag gaat het hoofdzakelijk over het zuidoosten opnieuw meer regenen. Het blijft overwegend zwaarbewolkt met in de namiddag wel een paar lokale opklaringen. Nevelig weer. De zachte maxima schommelen tussen 5 en 11 graden. Er waait meestal een matige zuidenwind.

Volgende nacht verwachten we wisselend tot zwaarbewolkt weer met plaatselijke regenbuien. Het blijft zacht met minima van 4 tot 9 graden. De zuidenwind wakkert aan.

Zaterdag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Het is wisselvallig met perioden met regen of buien. Het wordt erg zacht met echter een zeer strakke zuidwestenwind en forse windstoten. De maxima kunnen lokaal oplopen tot 12 graden.

Zondag blijft een storing slepen over het zuidoosten van het land met regen of smeltende sneeuw. In het westen en het centrum van het land wordt het overwegend droog met enkele opklaringen. Het wordt rustiger en frisser met maxima tot 6 graden. Maandag blijft het meestal droog maar vrij koud met maxima rond 3 graden.


Build for Life